Pagina's

zaterdag 29 augustus 2009

Ambrasoft

Ambrasoft
Wat is Schoolpakket 0910?
Het Schoolpakket van AmbraSoft is een methode-onafhankelijk totaalpakket voor rekenen en taal van groep 3 t/m 8. Met aantrekkelijke, uitdagende oefeningen worden stap voor stap allerlei reken- en spellinghandelingen getraind. Op dit moment werken ruim 5.400 scholen met Schoolpakket 0910, de nieuwste editie van het Schoolpakket. Hiermee is Schoolpakket 0910 het meestgebruikte softwarepakket in het basis- en speciaal onderwijs.

Aansluitend bij iedere leermethode
Tien jaar ontwikkeling hebben ervoor gezorgd dat Schoolpakket 0910 een doordacht pakket is geworden, dat bij vrijwel iedere reken- en taalmethode aansluit. Dat komt doordat het pakket opgebouwd is uit modules, die onafhankelijk van elkaar geoefend kunnen worden. Bent u in de klas bezig met het oefenen van breuken? Dan kunt u hier in het Schoolpakket heel eenvoudig bij aansluiten. Wilt u de woordpakketten van uw taalmethode extra laten oefenen? Het Schoolpakket biedt hier talloze mogelijkheden voor. U kunt de software dagelijks gebruiken of incidenteel, klassikaal of zelfstandig, op het digibord of in uw computerlokaal. Alles is mogelijk en u als leerkracht houdt altijd de regie in handen.

Kennismaken met het Schoolpakket
Als u nog nooit met het Schoolpakket heeft gewerkt, dan raden wij u aan om u te verdiepen in de visie en werkwijze van deze software. Onderstaande links zijn een goed vertrekpunt voor deze ontdekkingsreis. Uiteraard sturen we u ook graag een gratis informatiepakket toe, zodat u zelf kunt ervaren wat de mogelijkheden van het pakket zijn.

De werkwijze van Schoolpakket 0910
Onderdelen van Schoolpakket 0910

Geen opmerkingen:

Een reactie posten